Wij zijn Coloplast

Welkom bij Coloplast

Coloplast wil mensen met MS ondersteuning bieden op het gebied van hun persoonlijke en individuele gezondheidsbehoeften. Dit doen we met behulp van onze producten, diensten en informatie met als doel het dagelijks leven van jou met blaas- en darmproblemen gemakkelijker te maken. 

Luisteren naar en reageren op de behoeften van onze klanten is onze dagelijkse drijfveer. Met behulp van de feedback die we van jou krijgen kunnen we nieuwe producten en diensten ontwikkelen en testen, en we staan we voor jou klaar als je ooit ondersteuning nodig hebt om blaas- en darmproblemen in jouw leven met MS te overwinnen. 

Kijk hier wat Coloplast Care voor je kan doen

Leef een actief en rijk leven met Coloplast

Jouw blaas- en darmproblemen door de diagnose MS hoeven jou er niet van te weerhouden een actief en rijk leven te leiden - en deze filosofie is ingebed in de producten en diensten die we aanbieden. Onze producten voor het beter regelen/ beheren van jouw blaas- en darmproblemen zijn functioneel, discreet en sluiten aan bij jouw persoonlijke behoeften en manier van leven. 

 

Directe Begeleiding

We bieden directe begeleiding om mensen met MS te helpen omgaan met hun blaas- en darmproblemen. Door het aanbieden van proefpakketten, informatie en persoonlijke ondersteuning biedt ons Coloplast Care team jou begeleiding bij het helpen omgaan met jouw blaas- en darmproblemen.  

Taboe doorbreken

Het kan lastig zijn om te leven met gezondheidsproblemen rond de blaas en darm. We willen het taboe doorbreken en het begrip vergroten, waardoor het voor mensen gemakkelijker wordt om over hun problemen te praten en de hulp te krijgen die ze nodig hebben.

Coloplast Care

Of je nou voor het eerst te maken hebt met blaas- en darmproblemen, al een tijdje een oplossing gebruikt of er gewoon meer van af wilt weten, het is normaal om vragen te hebben. Maar je hoeft niet alleen op zoek te gaan naar de antwoorden. Ons Coloplast Care team helpt je bij het vinden van een passende oplossing. 

Neem contact met ons op van maandag t/m vrijdag van
08:30-17:30 uur op
telefoonnummer
0800 022 98 98
of via nlcare@coloplast.com.