Evenementen

Doe mee en schrijf je nu in

MS Motion

Ren, loop of rol mee tegen MS!

MS Motion is het hardloop- en wandelevenement van het Nationaal MS Fonds. Deelnemers rennen of wandelen 5 of 10 km en zamelen daarmee geld in voor onderzoek naar de zenuwslopende en nog ongeneeslijke ziekte MS. MS Motion is een gezellig en sportief evenement voor iedereen, jong en oud, met of zonder MS. Als je minder mobiel bent mag je natuurlijk met rolstoel, rollator of handbike meedoen.

Wil je je gratis aansluiten bij het Coloplast team? Meld je aan via nlea@coloplast.com

Meer informatie op www.msmotion.nl

Schrijf je nu in

Klimmen tegen MS

Op maandag 20 mei 2024 (2de Pinksterdag) zal de 12de editie plaatsvinden op de flanken van de Mont Ventoux.

Wat is klimmen tegen MS?

Wat meer dan 10 jaar geleden begon als een kleinschalig initiatief, waarbij een aantal vrienden een sportieve uitdaging wilde koppelen aan een goed doel, is uitgegroeid tot het grootste Nederlandse wieler- en loopevenement op de flanken van de legendarische Kale Berg, de Mont Ventoux.

Deelnemen aan Klimmen tegen MS staat garant voor een onvergetelijk evenement. Wij willen dat alle deelnemers hun eigen maximale prestatie kunnen leveren op 20 mei (2e Pinksterdag) en daarom zorgen wij dat alles, van verzorging en onderhoud van materiaal tot begeleiding en voeding, tijdens het evenement optimaal georganiseerd is. Deelnemen aan Klimmen tegen MS is een ervaring die je altijd bij blijft, niet voor niets doen veel deelnemers meerdere jaren achter elkaar mee. Wij willen er geen massaal en onpersoonlijk evenement van maken. Samen en persoonlijk staat bij ons voorop. Het zijn de deelnemers samen, die Klimmen tegen MS tot zo’n bijzonder evenement maken.

Meld je nu aan

Welkom@Coloplast

Op woensdag 5 juni organiseren Jong&MS en Coloplast een speciale lunchbijeenkomst: Welkom@Coloplast op Softwareweg 1 in Amersfoort. En jij kan erbij zijn! Tijdens deze middag staan inspiratie, informatie en gezelligheid centraal.

Er is plaats voor 20-25 mensen, dus wees er snel bij!

Vraag gratis aan

Gratis gepersonaliseerde MS toiletpas

Vind je het lastig om in horeca en winkels te vragen om gebruik te maken van het toilet? Vraag dan de gepersonaliseerde MS toiletpas aan!